Charakterystyka wykorzystania fluidyzacji procesów pokrewnych w produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem obróbki chłodniczej.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wykorzystania fluidyzacji procesów pokrewnych w produkcji żywności ze szczególnym uwzględnieniem obróbki chłodniczej. [AUT.] ŁUKASZ STADNIK, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2010 T. 45 Nr 9 s. 16-20, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2010 T. 45 Nr 9, s. 16-20
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2011 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25719) wydawnictwo ciągłe #25719
PBN ID (hist.): 25719
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.