Charakterystyka wyrobów spożywczych z trzech gatunków pszenicy.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka wyrobów spożywczych z trzech gatunków pszenicy. [AUT.] ALEKSANDRA GOGÓŁ. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań, Młodzi Naukowcy, 13-18, il., bibliogr., streszcz, 978-83-65362-20-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce - Żywność. [Red. nauk. Jacek Leśny, Jędrzej Nyćkowiak], 13-18
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.45 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 września 2016 13:54 |
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:48 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65362-20-9
BPP ID: (59, 38829) wydawnictwo zwarte #38829
PBN ID (hist.): 38829
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.