Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Charakterystyka wyższych kwasów tłuszczowych w nowych liniach pszenicy twardej (Triticum durum Desf.) w warunkach stosowania zróżnicowanego nawożenia azotem.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka wyższych kwasów tłuszczowych w nowych liniach pszenicy twardej (Triticum durum Desf.) w warunkach stosowania zróżnicowanego nawożenia azotem. [AUT.] EWA MAKARSKA, ANNA CIOŁEK. W: Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Puławy, 2003, 15-16.10 Streszczenia, Tryb dostępu : CD-ROM. Puławy, IUNG, 2003. - S. 47.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Jakość a wykorzystanie ziarna zbóż. Ogólnopolska Konferencja Naukowa. Puławy, 2003, 15-16.10 Streszczenia,
Wydawca:
IUNG, 2003. - S. 47
Rok: 2003
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:20

Identyfikatory

BPP ID: (59, 15692) wydawnictwo zwarte #15692
PBN ID (hist.): 15692

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się