Chemical and functional properties of cytoplasmatic proteins obtained in the process of fractionating alfalfa.
Opis bibliograficzny
Chemical and functional properties of cytoplasmatic proteins obtained in the process of fractionating alfalfa. [AUT.] BARBARA BARANIAK, [RED.] N. I. PROYDAK, [AUT.] MARIA BUBICZ. W: Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2 Rostov, The Don State Technical University, 1996, S. 177-182, il., bibliogr, 5-230-0875-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2, S. 177-182
Wydawca:
The Don State Technical University, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:34 |
Identyfikatory
ISBN: 5-230-0875-8
BPP ID: (59, 2030) wydawnictwo zwarte #2030
PBN ID (hist.): 2030
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.