Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and antioxidant properties of oils from the seeds of five apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and antioxidant properties of oils from the seeds of five apricot (Prunus armeniaca L.) Cultivars. [AUT.] MAŁGORZATA STRYJECKA, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] MONIKA MICHALAK, LESZEK RACHOŃ, ALEKSANDRA GŁOWACKA. J. Oleo Sci. 2019 Vol. 68 Issue 8 s. 729-738, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5650/jos.ess19121
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Oleo Science 2019 Vol. 68 Issue 8, s. 729-738
Rok: 2019
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 sierpnia 2019 10:12
Ostatnia aktualizacja:24 sierpnia 2021 14:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45719) wydawnictwo ciągłe #45719

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,304
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się