Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and fatty acid content in lamb and adult sheep meat.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and fatty acid content in lamb and adult sheep meat. [AUT.] ANDRZEJ JUNKUSZEW, [AUT. KORESP.] PAULINA NAZAR, [AUT.] MICHAŁ MILERSKI, MILAN MARGETIN, PIOTR BRODZKI. Archives of Animal Breeding - Arch. Tierz. 2020 Vol. 63 Issue 2 s. 261-268, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5194/aab-63-261-2020
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 grudnia 2020 09:51
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:09

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47550) wydawnictwo ciągłe #47550

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,528
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się