Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds - effect of harvesting year and variety.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds - effect of harvesting year and variety. [AUT.] ANNA KOTLARZ, AGNIESZKA SUJAK, WACŁAW STROBEL, WILHELM GRZESIAK. Veg. Crops Res. Bull. 2011 Vol. 75 s. 57-69, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10032-011-0018-2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Vegetable Crops Research Bulletin 2011 Vol. 75, s. 57-69
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 września 2012 09:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 stycznia 2018 15:27 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.2478/v10032-011-0018-2
Strona WWW
http://versita.metapress.com/content/e2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 28122) wydawnictwo ciągłe #28122
PBN ID (hist.): 28122
Metryki
7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.