Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds - effect of harvesting year and variety.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds - effect of harvesting year and variety. [AUT.] ANNA KOTLARZ, AGNIESZKA SUJAK, WACŁAW STROBEL, WILHELM GRZESIAK. Veg. Crops Res. Bull. 2011 Vol. 75 s. 57-69, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.2478/v10032-011-0018-2
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Vegetable Crops Research Bulletin 2011 Vol. 75, s. 57-69
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 września 2012 09:37
Ostatnia aktualizacja:19 stycznia 2018 15:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 28122) wydawnictwo ciągłe #28122
PBN ID (hist.): 28122

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się