Chemical composition and physical - chemical properties of milk fat in goats maintained in conventional and organic farms.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and physical - chemical properties of milk fat in goats maintained in conventional and organic farms. [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, ANNA WOLANCIUK. W: VII Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie, Toruń 19-21.06.2013. [Toruń], [b.w.], 2013, - S. 83.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie, Toruń 19-21.06.2013,
Wydawca:
[b.w.], 2013, - S. 83
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 października 2014 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:24 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 33590) wydawnictwo zwarte #33590
PBN ID (hist.): 33590
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.