Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and physical - chemical properties of milk fat in goats maintained in conventional and organic farms.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and physical - chemical properties of milk fat in goats maintained in conventional and organic farms. [AUT.] ROBERT PASTUSZKA, ANNA WOLANCIUK. W: VII Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie, Toruń 19-21.06.2013. [Toruń], [b.w.], 2013, - S. 83.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
VII Kopernikańskie Seminarium Doktoranckie, Toruń 19-21.06.2013,
Wydawca:
[b.w.], 2013, - S. 83
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:23 października 2014 13:31
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:24

Identyfikatory

BPP ID: (59, 33590) wydawnictwo zwarte #33590
PBN ID (hist.): 33590

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się