Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods. [AUT.] BARBARA BARANIAK. J. Anim. Feed Sci. 1997 Vol. 6 No. 1 s. 137-144, il., bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1997 Vol. 6 No. 1, s. 137-144
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:30 października 2017 11:02

Identyfikatory

BPP ID: (46, 4110) wydawnictwo ciągłe #4110
PBN ID (hist.): 4110

Metryki

11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się