Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and protein digestibility of chloroplastic concentrates from lucerne juice coagulated using various methods. [AUT.] BARBARA BARANIAK. J. Anim. Feed Sci. 1997 Vol. 6 No. 1 s. 137-144, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 1997 Vol. 6 No. 1, s. 137-144
Rok: 1997
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 października 2017 11:02 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4110) wydawnictwo ciągłe #4110
PBN ID (hist.): 4110
Metryki
11,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.