Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition and selected parameters of technological suitability of caprine milk produced in organic and conventional farms.

Opis bibliograficzny

Chemical composition and selected parameters of technological suitability of caprine milk produced in organic and conventional farms. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA WOLANCIUK, TOMASZ SZMATOŁA. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2013 Vol. 25 No 1 105-108.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2013 Vol. 25 No 1, 105-108
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 stycznia 2014 09:26
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:33

Identyfikatory

BPP ID: (46, 31578) wydawnictwo ciągłe #31578
PBN ID (hist.): 31578

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,200
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się