Chemical composition and selected parameters of technological suitability of caprine milk produced in organic and conventional farms.
Opis bibliograficzny
Chemical composition and selected parameters of technological suitability of caprine milk produced in organic and conventional farms. [AUT.] JOANNA BARŁOWSKA, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANNA WOLANCIUK, TOMASZ SZMATOŁA. Ital. J. Food Sci. (Testo Stamp.) 2013 Vol. 25 No 1 105-108.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 2013 Vol. 25 No 1, 105-108
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 stycznia 2014 09:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:33 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.chiriottieditori.it/pdf/ijfs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31578) wydawnictwo ciągłe #31578
PBN ID (hist.): 31578
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,200
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.