Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Chemical composition variability of naked and husked oat grain (Avena sativaL.).

Opis bibliograficzny

Chemical composition variability of naked and husked oat grain (Avena sativaL.). [AUT.] EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ZYGMUNT NITA. Cereal Res. Commun. 2013 Vol. 41, Issue 2 327-337. DOI: 10.1556/CRC.2013.0007
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Cereal Research Communications 2013 Vol. 41, Issue 2, 327-337
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:25 lutego 2010 11:02
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:27

Identyfikatory

BPP ID: (46, 22855) wydawnictwo ciągłe #22855
PBN ID (hist.): 22855

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,624
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się