Chemical composition variability of naked and husked oat grain (Avena sativaL.).
Opis bibliograficzny
Chemical composition variability of naked and husked oat grain (Avena sativaL.). [AUT.] EMILIA SYKUT-DOMAŃSKA, ZBIGNIEW RZEDZICKI, ZYGMUNT NITA. Cereal Res. Commun. 2013 Vol. 41, Issue 2 327-337. DOI: 10.1556/CRC.2013.0007
Szczegóły publikacji
Źródło:
Cereal Research Communications 2013 Vol. 41, Issue 2, 327-337
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 lutego 2010 11:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:27 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c04
DOI
10.1556/CRC.2013.0007
Strona WWW
http://www.akademiai.com/doi/abs/10.155…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22855) wydawnictwo ciągłe #22855
PBN ID (hist.): 22855
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,624
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.