Chemical stability of inulin in acidic environment as an effect of a long-term storage.
Opis bibliograficzny
Chemical stability of inulin in acidic environment as an effect of a long-term storage. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, PATRYCJA BIADUŃ. Pol. J. Nat. Sci. 2020 Vol. 35 Iss. 3 s. 323-329, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF NATURAL SCIENCES 2020 Vol. 35 Iss. 3, s. 323-329
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2021 08:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:11 |
Linki zewnętrzne
PBN
61cd5fc02467f05488cf9797
Strona WWW
http://www.uwm.edu.pl/polish-journal/si…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49113) wydawnictwo ciągłe #49113
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.