Chemiczne właściwości tłoczonego na zimno oleju z nasion lnu z dodatkiem suszonych owoców sumaka (Chemical properties of cold-pressed linseed oil with dried sumac fruit)
Opis bibliograficzny
Chemiczne właściwości tłoczonego na zimno oleju z nasion lnu z dodatkiem suszonych owoców sumaka (Chemical properties of cold-pressed linseed oil with dried sumac fruit). [AUT.] EMILIA OSMÓLSKA, AGNIESZKA SAGAN, MARTA KRAJEWSKA, BEATA ZDYBEL, AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA. W: Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia. Redakcja merytoryczna / Marek Babicz, Witold Chabuz, Katarzyna Dzida, Adam Gawryluk, Urszula Szymanowska, Wojciech Płaska, Monika Stoma, Marta Wójcik s.46-46. Lublin 2021, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. DOI: 10.24326/mon.2021.2
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 września 2021 07:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 września 2021 08:04 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.24326/mon.2021.2
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-334-4
BPP ID: (59, 47733) wydawnictwo zwarte #47733
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.