Children's food preferences about healthy eating - the case of Poland.
Opis bibliograficzny
Children's food preferences about healthy eating - the case of Poland. [AUT.] AGNIESZKA DUDZIAK, MONIKA STOMA, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA. W: Wieloaspektowe wymiary doskonalenia pod red. Anny Zielińskiej Gdańsk 2020, Politechnika Gdańska, s. 89-97, 978-83-7348-806-9.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Politechnika Gdańska
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 października 2020 09:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 października 2021 10:14 |
Linki zewnętrzne
PBN
60267dae2467f03a5cf688dc
Strona WWW
https://pg.edu.pl/documents/611754/1776…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7348-806-9
BPP ID: (59, 46849) wydawnictwo zwarte #46849
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.