Chlorek sodu - jak obniżyć jego zawartość w produktach.
Opis bibliograficzny
Chlorek sodu - jak obniżyć jego zawartość w produktach. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ, MARTA ZALEWSKA-KORONA, KATARZYNA SKRZYPCZAK. Przem. Spoż. 2013 T. 67 nr 10 8-10, il., bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2013 T. 67 nr 10, 8-10
Rok: 2013
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2014 12:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/publikacja-8005…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 31932) wydawnictwo ciągłe #31932
PBN ID (hist.): 31932
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.