Chlorophyl content in protein concentrates flocclated from alfalfa juice with chosen substances as protease inhibitors.
Opis bibliograficzny
Chlorophyl content in protein concentrates flocclated from alfalfa juice with chosen substances as protease inhibitors. [AUT.] BARBARA BARANIAK, [RED.] N. I. PROYDAK. W: Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2 Rostov, The Don State Technical University, 1996, S. 148-152, il., bibliogr, 5-230-0875-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Green vegetation fractionation for food purposes. Green Vegetation Fractionation. Proceedings of the fifth International Congress on Leaf Protein Research "LEAFPRO-96" ; t. 2, S. 148-152,
Wydawca:
The Don State Technical University, 1996
Rok: 1996
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:34 |
Identyfikatory
ISBN: 5-230-0875-8
BPP ID: (59, 2029) wydawnictwo zwarte #2029
PBN ID (hist.): 2029
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.