Chosen functional properties of protein concentrates obtained from topinambur (Heliantus tuberosusL.) juice.
Opis bibliograficzny
Chosen functional properties of protein concentrates obtained from topinambur (Heliantus tuberosusL.) juice. [AUT.] BARBARA BARANIAK, DANUTA MRÓZ. Pol. J. Food Nutr. Sci. 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl. s. 92-95, il., bibliogr. Proceedings of the International Conference held in Mrągowo Poland 18-20 May 1998 : Structure and functionality of food products.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1998 Vol. 7/48 No 2 Suppl, s. 92-95,
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 5428) wydawnictwo ciągłe #5428
PBN ID (hist.): 5428
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.