Chów drobiu a jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Chów drobiu a jakość mięsa. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA. Go Organic! 2018 Nr 36 s. 6, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Go Organic! 2018 Nr 36, s. 6
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2018 10:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2018 10:45 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43971) wydawnictwo ciągłe #43971
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.