Coffee. Quality and Properties.
Opis bibliograficzny
Coffee. Quality and Properties. [AUT.] BOHDAN DOBRZAŃSKI JR. Lublin, Wyd. Nauk. FRNA, 2009, 184 s, il., bibliogr., sum., 1st Edition - e-book FRNA_CD_BOOK, 978-83-60489-16-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
184 s.
Wydawca:
Wyd. Nauk. FRNA, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Książka w języku polskim
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 lutego 2014 13:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:17 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-60489-16-1
BPP ID: (59, 31938) wydawnictwo zwarte #31938
PBN ID (hist.): 31938
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.