Coffee enriched with willow (Salix purpurea and Salix myrsinifolia) bark preparation – Interactions of antioxidative phytochemicals in amodel system.
Opis bibliograficzny
Coffee enriched with willow (Salix purpurea and Salix myrsinifolia) bark preparation – Interactions of antioxidative phytochemicals in amodel system. [AUT. KORESP.] AGATA DURAK, [AUT.] URSZULA GAWLIK-DZIKI, DANUTA SUGIER. J. Funct. Food. 2015 Vol. 18, Part B s. 1106-1116, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.jff.2014.06.012
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Functional Foods 2015 Vol. 18, Part B, s. 1106-1116
Rok: 2015
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 stycznia 2015 15:45 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:40 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e71ffb2467f01e93032059
DOI
10.1016/j.jff.2014.06.012
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33855) wydawnictwo ciągłe #33855
PBN ID (hist.): 33855
Metryki
45,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,973
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.