Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Common nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive.

Opis bibliograficzny

Common nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive. [AUT.] JOANNA WAJS, MAGDALENA STOBIECKA, ANETA BRODZIAK. W: Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya s. 362. Trakya 2021, Trakya University Publisher, 978-975-374-300-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Proceedings of 2th [!] International Agricultural, Biological & Life Science conference: Agbiol 2021,1 –3 september 2021, Edirne,Turkey / Ed. Yalcin Kaya, s. 362
Wydawca:
Trakya University Publisher
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 września 2021 11:24
Ostatnia aktualizacja:27 stycznia 2022 13:36

Identyfikatory

ISBN: 978-975-374-300-6
BPP ID: (59, 47764) wydawnictwo zwarte #47764

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się