Comparative analysis of anthocyanin composition of juices obtained from selected species of berry fruits.
Opis bibliograficzny
Comparative analysis of anthocyanin composition of juices obtained from selected species of berry fruits. [AUT.] ANNA STÓJ, AGNIESZKA MALIK, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2006 Vol. 15/56 nr 4 s. 401-407, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2006 Vol. 15/56 nr 4, s. 401-407, il., bibliogr.
Rok: 2006
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 sierpnia 2009 10:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:28 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://journal.pan.olsztyn.pl/?p=rec&s_…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 22057) wydawnictwo ciągłe #22057
PBN ID (hist.): 22057
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.