Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparative effect of different dietary inulin sources and probiotics on growth performance and blood characteristics in growing–finishing pigs.

Opis bibliograficzny

Comparative effect of different dietary inulin sources and probiotics on growth performance and blood characteristics in growing–finishing pigs. [AUT. KORESP.] WIOLETTA SAMOLIŃSKA, [AUT.] EDYTA KOWALCZUK-VASILEV, EUGENIUSZ R. GRELA. Arch. Anim. Nutr. 2018 Vol.72 Issue 5 s. 379-395, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1080/1745039X.2018.1505147
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
ARCHIVES OF ANIMAL NUTRITION 2018 Vol.72 Issue 5, s. 379-395
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 grudnia 2018 11:14
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2022 10:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 44556) wydawnictwo ciągłe #44556

Metryki

30,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,786
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się