Comparative studies of nutritional and health-enhancing propertiesin the “garlic-like” plant Allium ampeloprasum var. ampeloprasum(GHG-L) and A. sativum.
Opis bibliograficzny
Comparative studies of nutritional and health-enhancing propertiesin the “garlic-like” plant Allium ampeloprasum var. ampeloprasum(GHG-L) and A. sativum. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, LIDIA BŁASZCZYK, KRYSTYNA WINIARCZYK, JAN DYDUCH, DOROTA TCHÓRZEWSKA. Sci. Hortic. 2016 Vol. 201 247-255, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.scienta.2016.01.044
Szczegóły publikacji
Źródło:
SCIENTIA HORTICULTURAE 2016 Vol. 201, 247-255
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 lutego 2016 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 08:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
5e71634846e0fb0001cc2637
DOI
10.1016/j.scienta.2016.01.044
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 37442) wydawnictwo ciągłe #37442
PBN ID (hist.): 37442
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,624
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.