Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparative studies of nutritional and health-enhancing propertiesin the “garlic-like” plant Allium ampeloprasum var. ampeloprasum(GHG-L) and A. sativum.

Opis bibliograficzny

Comparative studies of nutritional and health-enhancing propertiesin the “garlic-like” plant Allium ampeloprasum var. ampeloprasum(GHG-L) and A. sativum. [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, LIDIA BŁASZCZYK, KRYSTYNA WINIARCZYK, JAN DYDUCH, DOROTA TCHÓRZEWSKA. Sci. Hortic. 2016 Vol. 201 247-255, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.scienta.2016.01.044
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
SCIENTIA HORTICULTURAE 2016 Vol. 201, 247-255
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lutego 2016 11:22
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 08:22

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37442) wydawnictwo ciągłe #37442
PBN ID (hist.): 37442

Metryki

35,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,624
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się