Comparison of antioxidant activity of protein isolates derived from selected dry-cured meat products.
Opis bibliograficzny
Comparison of antioxidant activity of protein isolates derived from selected dry-cured meat products. [AUT. KORESP.] PAULINA KĘSKA, [AUT.] JUSTYNA LIBERA, JOANNA STADNIK. J. Food Process. Preserv. 2017 Vol. 41 Issue 3 1-7, il., bibliogr. DOI: 10.1111/jfpp.12933
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Food Processing and Preservation 2017 Vol. 41 Issue 3, 1-7
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 lutego 2017 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 października 2021 11:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00639ad49b31cced96ee9
DOI
10.1111/jfpp.12933
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40915) wydawnictwo ciągłe #40915
PBN ID (hist.): 40915
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,510
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.