Comparison of chemical composition and dietary value of chosen traditional and new apple varieties.
Opis bibliograficzny
Comparison of chemical composition and dietary value of chosen traditional and new apple varieties. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, BOŻENA KICZOROWSKA. W: Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. prof. dr hab. n. med. Kazimierza Pasternaka Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009, S. 210-217, il., bibliogr., sum, 978-83-927904-5-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. prof. dr hab. n. med. Kazimierza Pasternaka, S. 210-217
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.66 |
---|---|
Rekord utworzony: | 10 listopada 2009 09:37 |
Ostatnia aktualizacja: | 4 października 2019 11:44 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-927904-5-7
BPP ID: (59, 22289) wydawnictwo zwarte #22289
PBN ID (hist.): 22289
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.