Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Comparison of chemical composition and dietary value of chosen traditional and new apple varieties.

Opis bibliograficzny

Comparison of chemical composition and dietary value of chosen traditional and new apple varieties. [AUT.] AGNIESZKA MALIK, BOŻENA KICZOROWSKA. W: Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. prof. dr hab. n. med. Kazimierza Pasternaka Lublin, Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009, S. 210-217, il., bibliogr., sum, 978-83-927904-5-7.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki, środowisko i życie człowieka / pod red. prof. dr hab. n. med. Kazimierza Pasternaka, S. 210-217
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, 2009
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.66
Rekord utworzony:10 listopada 2009 09:37
Ostatnia aktualizacja:4 października 2019 11:44

Identyfikatory

ISBN: 978-83-927904-5-7
BPP ID: (59, 22289) wydawnictwo zwarte #22289
PBN ID (hist.): 22289

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się