Comparison of lipid and protein oxidation, total iron content and fatty acid profile of conventional and organic pork.
Opis bibliograficzny
Comparison of lipid and protein oxidation, total iron content and fatty acid profile of conventional and organic pork. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ZBIGNIEW J. DOLATOWSKI. Int. J. Food Sci. Technol. 2013 Vol. 48 Issue 10 2200-2206, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1111/ijfs.12205
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2013 Vol. 48 Issue 10, 2200-2206
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 marca 2014 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:37 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93154c2a
DOI
10.1111/ijfs.12205
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32260) wydawnictwo ciągłe #32260
PBN ID (hist.): 32260
Metryki
25,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,354
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.