Comparison of proteins in serum as well as in thigh and breast muscles of turkeys.
Opis bibliograficzny
Comparison of proteins in serum as well as in thigh and breast muscles of turkeys. [AUT.] ANTONI BRODACKI, JAN JANKOWSKI, ANDRZEJ FARUGA. Pol. J. Food Nutr. Sci. 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl. s. 54-55, il., bibliogr., sum, Proceedings of a conference held in Lublin Poland 13-14 September 2001.
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2001 Vol. 10/51 No 3 Suppl, s. 54-55, il., bibliogr., sum.
Rok: 2001
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8703) wydawnictwo ciągłe #8703
PBN ID (hist.): 8703
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.