Comparison of the chemical composition of spring durum wheat grain (Triticum durum) and common wheat grain (Triticum aestivum ssp. vulgare).
Opis bibliograficzny
Comparison of the chemical composition of spring durum wheat grain (Triticum durum) and common wheat grain (Triticum aestivum ssp. vulgare). [AUT.] LESZEK RACHOŃ, EDWARD PAŁYS, GRZEGORZ SZUMIŁO. J. Elem. 2012 Vol. 17 Nr 1 s. 105-114, il. bibliogr, DOI: 10.5601/jelem.2012.17.1.10. DOI: 10.5601/jelem.2012.17.1.10
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Elementology 2012 Vol. 17 Nr 1, s. 105-114, il. bibliogr.
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 kwietnia 2010 12:01 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 lipca 2018 13:04 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.5601/jelem.2012.17.1.10
Strona WWW
http://jsite.uwm.edu.pl/articles/view/1…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23332) wydawnictwo ciągłe #23332
PBN ID (hist.): 23332
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.