Comparison of the effect of copper organic and inorganic salts in Cu-defficient diet on bone geometric and structural parameters as well as material characteristics in broiler chickien.
Opis bibliograficzny
Comparison of the effect of copper organic and inorganic salts in Cu-defficient diet on bone geometric and structural parameters as well as material characteristics in broiler chickien. [AUT.] MAŁGORZATA KWIECIEŃ, EWA TOMASZEWSKA, PIOTR DOBROWOLSKI, SIEMOWIT MUSZYŃSKI, ANNA WINIARSKA-MIECZAN, AGNIESZKA TOMCZYK, ESTERA KAMIŃSKA, KATARZYNA KWIATKOWSKA, NATALIA KOWAL, MARTA EJTEL. Nauk.-teh. bûl. Derž. nauk.-dosl. kontrolʹn. ìnst. vet. preparatìv korm. dobav. Ìnst. bìol. tvarin 2018 Vip. 19 no.1 s. 234-243, il., bibliogr.Tytuł i tekst równolegle w języku ukraińskim.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 czerwca 2018 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2020 12:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00652ad49b31cced980da
Strona WWW
https://scivp-journal.com.ua/index.php/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43883) wydawnictwo ciągłe #43883
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.