Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of Zn, Cu, Fe and Mn in processed fruit and mixed fruit and vegetable foodstuffs for infants.

Opis bibliograficzny

Content of Zn, Cu, Fe and Mn in processed fruit and mixed fruit and vegetable foodstuffs for infants. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN. J. Elem. 2011 Vol. 16 Nr 2 s. 287-298, il., bibliogr.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2011 Vol. 16 Nr 2, s. 287-298
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 sierpnia 2011 13:58
Ostatnia aktualizacja:6 sierpnia 2018 12:43

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26115) wydawnictwo ciągłe #26115
PBN ID (hist.): 26115

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,378
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się