Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of bioactive compounds in semi-dry red wine.

Opis bibliograficzny

Content of bioactive compounds in semi-dry red wine. [AUT.] ANNA CZECH, AGNIESZKA MALIK. J. Elem. 2012, vol. 17, nr 2 s. 191-200, il., bibliogr., sum. DOI: 10.5601/jelem.2012.17.2.03
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of Elementology 2012, vol. 17, nr 2, s. 191-200
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 marca 2013 10:12
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 14:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 29727) wydawnictwo ciągłe #29727
PBN ID (hist.): 29727

Metryki

15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,281
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się