Content of individual phenolic acids in worts and beers and their possible contribution to the antiradical activity of beer.
Opis bibliograficzny
Content of individual phenolic acids in worts and beers and their possible contribution to the antiradical activity of beer. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER. J. Inst. Brew. 2009 Vol. 115 Issue 3 s. 243-252, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2009 Vol. 115 Issue 3, s. 243-252
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 stycznia 2012 13:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 kwietnia 2018 14:11 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://onlinelibrary.wiley.com/journal/…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26920) wydawnictwo ciągłe #26920
PBN ID (hist.): 26920
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,000
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.