Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of individual phenolic acids in worts and beers and their possible contribution to the antiradical activity of beer.

Opis bibliograficzny

Content of individual phenolic acids in worts and beers and their possible contribution to the antiradical activity of beer. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER. J. Inst. Brew. 2009 Vol. 115 Issue 3 s. 243-252, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Journal of the Institute of Brewing 2009 Vol. 115 Issue 3, s. 243-252
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 stycznia 2012 13:07
Ostatnia aktualizacja:19 kwietnia 2018 14:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 26920) wydawnictwo ciągłe #26920
PBN ID (hist.): 26920

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,000
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się