Content of selected amino acids in the gastrocnemius muscle during experimental hypothyroidism in rats.
Opis bibliograficzny
Content of selected amino acids in the gastrocnemius muscle during experimental hypothyroidism in rats. [AUT.] MARCIN GOŁYŃSKI, MARIA SZPETNAR, MARCIN R. TATARA, KRZYSZTOF LUTNICKI, MAGDALENA GOŁYŃSKA, ŁUKASZ KUREK, MARCIN SZCZEPANIK, PIOTR WILKOŁEK. J. Vet. Res. (Puławy, Print) 2016 Vol. 60 Issue 4 489-493, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1515/jvetres-2016-0072
Szczegóły publikacji
Źródło:
Journal of Veterinary Research 2016 Vol. 60 Issue 4, 489-493
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 stycznia 2017 13:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 14:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104616
DOI
10.1515/jvetres-2016-0072
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/jvetre…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 40494) wydawnictwo ciągłe #40494
PBN ID (hist.): 40494
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,462
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.