Content of selected antioxidant compounds in raw milk produced on a certified organic farm and in yoghurt made from IT.
Opis bibliograficzny
Content of selected antioxidant compounds in raw milk produced on a certified organic farm and in yoghurt made from IT. [AUT. KORESP.] ANETA BRODZIAK, [AUT.] JOLANTA KRÓL, JOANNA WAJS, BARBARA TOPYŁA. W: XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, Jahorina, October 07 - 10, 2021. Book of abstract. Editor / Dusan Kovacevic s. 442. Sarajevo 2021, Faculty of Agriculture, 978-99976-787-8-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2021”, Jahorina, October 07 - 10, 2021. Book of abstract. Editor / Dusan Kovacevic, s. 442
Wydawca:
Faculty of Agriculture
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 listopada 2021 11:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 listopada 2021 11:59 |
Identyfikatory
ISBN: 978-99976-787-8-2
BPP ID: (59, 47989) wydawnictwo zwarte #47989
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.