Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Content of tannins in extract from selected vegetables and fruits.

Opis bibliograficzny

Content of tannins in extract from selected vegetables and fruits. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK-PRYSTUPA. W: Pierwiastki - środowisko - człowiek : XV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : materiały konferencyjne, Lublin, 26 maja 2012 S. 95. Lublin, [Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublin], 2012.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Pierwiastki - środowisko - człowiek : XV Naukowa Lubelska Konferencja Magnezologiczna : materiały konferencyjne, Lublin, 26 maja 2012, S. 95
Wydawca:
[Polskie Towarzystwo Magnezologiczne, Oddział w Lublin], 2012
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 kwietnia 2013 13:35
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 04:11

Identyfikatory

BPP ID: (59, 30342) wydawnictwo zwarte #30342
PBN ID (hist.): 30342

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się