Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Conventional versus ritual slaughter–ethical aspects and meat quality.

Opis bibliograficzny

Conventional versus ritual slaughter–ethical aspects and meat quality. [AUT.] JAGODA ŻUREK, [AUT. KORESP.] MARIUSZ RUDY, [AUT.] MAGDALENA KACHEL, STANISŁAW RUDY. Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8 Article number 1381, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr9081381
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8, Article number 1381
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 października 2021 13:13
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:07

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48793) wydawnictwo ciągłe #48793

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,352
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się