Correlations between cholesterol content, fatty acid composition and health lipid indices in fat of chosen tissues and organs of finishing pigs.
Opis bibliograficzny
Correlations between cholesterol content, fatty acid composition and health lipid indices in fat of chosen tissues and organs of finishing pigs. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA, EWA HANCZAKOWSKA, EDYTA KOWALCZUK-VASILEV. Pol. J. Vet. Sci. 2014 Vol. 17 No. 3 535-537, bibliogr., sum. DOI: 10.2478/pjvs-2014-0080
Szczegóły publikacji
Źródło:
POLISH JOURNAL OF VETERINARY SCIENCES 2014 Vol. 17 No. 3, 535-537
Rok: 2014
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 października 2014 16:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730582467f01e93155011
DOI
10.2478/pjvs-2014-0080
Strona WWW
https://www.degruyter.com/view/j/pjvs.2…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 33501) wydawnictwo ciągłe #33501
PBN ID (hist.): 33501
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,604
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.