Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Cross-stress resistance in Saccharomyces cerevisiae yeast — new insight into an old phenomenon.

Opis bibliograficzny

Cross-stress resistance in Saccharomyces cerevisiae yeast — new insight into an old phenomenon. [AUT.] AGATA ŚWIĘCIŁO. Cell Stress Chaperones 2016 Vol. 21 Issue 2 187-200, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/s12192-016-0667-7
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
CELL STRESS & CHAPERONES 2016 Vol. 21 Issue 2, 187-200
Rok: 2016
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:6 maja 2016 13:04
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 14:04

Identyfikatory

BPP ID: (46, 37856) wydawnictwo ciągłe #37856
PBN ID (hist.): 37856

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,411
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się