Crustacean communities as food resources for fish in shallow Polesie lakes with contrasting development of submerged macrophytes.
Opis bibliograficzny
Crustacean communities as food resources for fish in shallow Polesie lakes with contrasting development of submerged macrophytes. [AUT.] MAŁGORZATA ADAMCZUK, RYSZARD KORNIJÓW. Oceanol. Hydrobiol. Stud. 2011 Vol. 40 No 1 s. 11-18, bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
OCEANOLOGICAL AND HYDROBIOLOGICAL STUDIES 2011 Vol. 40 No 1, s. 11-18
Rok: 2011
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 sierpnia 2011 13:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 6 sierpnia 2018 12:46 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://link.springer.com/article/10.24…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 26064) wydawnictwo ciągłe #26064
PBN ID (hist.): 26064
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,291
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.