Cukierki i sposób wytwarzania cukierków / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Opis bibliograficzny
Cukierki i sposób wytwarzania cukierków / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. [AUT.] EWA KOTIUK, BARBARA SAWICKA. W: Nr BUP 09/2015 (2015-04-27), Nr WUP 03/2017 (2017-03-31), nr zgł. 405759, nr prawa wył. 225287/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE UP RP, Opis pat. Int. Cl.: A23G 3/38 (2006.01) A23L 33/125 (2016.01) A23G 3/46 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01) A23G 3/32 (2006.01) - Polska.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nr BUP 09/2015 (2015-04-27), Nr WUP 03/2017 (2017-03-31), nr zgł. 405759, nr prawa wył. 225287/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, UP RP, Opis pat. Int. Cl.: A23G 3/38 (2006.01) A23L 33/125 (2016.01) A23G 3/46 (2006.01) A23G 3/40 (2006.01) A23G 3/32 (2006.01) - Polska.
Rok: 2016
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 405759 Wydział: Wydział Agrobioinżynierii Rodzaj prawa: wynalazek Data zgłoszenia: 24 października 2013 Data decyzji: 16 września 2016 Numer prawa wyłącznego: 225287 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2018 12:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 kwietnia 2019 11:59 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronion…
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31333) patent #31333
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.