Culinary properties of selected potato cultivars in relation to storage.
Opis bibliograficzny
Culinary properties of selected potato cultivars in relation to storage. [AUT.] BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, BARBARA SAWICKA, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. Towarozn. Problemy Jakości 2017 nr 4(53) s. 72-81, il., bibliogr., streszcz.,sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
TOWAROZNAWCZE PROBLEMY JAKOŚCI. POLISH JOURNAL OF COMMODITY SCIENCE 2017 nr 4(53), s. 72-81
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 listopada 2017 09:51 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2021 08:04 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00607ad49b31cced94cb1
Strona WWW
http://www.tpj.uniwersytetradom.pl/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42694) wydawnictwo ciągłe #42694
Metryki
9,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.