Culinary quality of tubers of selected potato varieties depending on the foliar fertilization used.
Opis bibliograficzny
Culinary quality of tubers of selected potato varieties depending on the foliar fertilization used. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK. Acta Sci. Pol., Agric. 2020 Vol. 19 No 3 s. 123-136, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum - Agricultura 2020 Vol. 19 No 3, s. 123-136
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2020 15:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353e7a2467f060b018c64a
Strona WWW
http://agricultura.acta.utp.edu.pl/inde…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47304) wydawnictwo ciągłe #47304
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.