Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Current trends in enrichment of wheat pasta: quality, nutritional value and antioxidant properties.

Opis bibliograficzny

Current trends in enrichment of wheat pasta: quality, nutritional value and antioxidant properties. [AUT.] DARIUSZ DZIKI. Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8 Article number 1280, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr9081280
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8, Article number 1280
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:16 września 2021 11:29
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48672) wydawnictwo ciągłe #48672

Metryki

70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,352
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się