Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Cz.II. Wpływ nawożenia gnojowicą świeżą oraz jej formami przetworzonymi na aktywność enzymatyczną i nasilenie procesów biologicznych gleby bielicowej (Part.II. Effect of fertilization with fresh dungstead and its transformed forms on enzymatic activity and intensity of biological processes of podzolic soil)

Opis bibliograficzny

Cz.II. Wpływ nawożenia gnojowicą świeżą oraz jej formami przetworzonymi na aktywność enzymatyczną i nasilenie procesów biologicznych gleby bielicowej (Part.II. Effect of fertilization with fresh dungstead and its transformed forms on enzymatic activity and intensity of biological processes of podzolic soil). [AUT.] STEFANIA JEZIERSKA-TYS. Ann. Univ. Mariae Curie-Skłodowska, E Agric. 1994 Vol.49 s.167-173, il., bibliogr., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:29 kwietnia 2019 13:03
Ostatnia aktualizacja:29 kwietnia 2019 13:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45294) wydawnictwo ciągłe #45294

Metryki

2,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się