Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Czy sól jodowana hamuje fermentację?.

Opis bibliograficzny

Czy sól jodowana hamuje fermentację?. [AUT.] MONIKA DOMAŃ, ANETA ŁĘKOWSKA-KOCHANIAK, JANUSZ POPOWSKI. W: Szkoła letnia "Bakterie Fermantacji Mlekowej - Klasyfikacja, Metabolizm, Genetyka, Wykorzystanie" 18-22 maj 1998, Ciechocinek s. 38. [b.m.], [b.w.], [1998].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Szkoła letnia "Bakterie Fermantacji Mlekowej - Klasyfikacja, Metabolizm, Genetyka, Wykorzystanie" 18-22 maj 1998, Ciechocinek, s. 38
Wydawca:
[b.w.], [1998]
Rok: 1998
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 listopada 2015 13:26
Ostatnia aktualizacja:14 lipca 2020 11:44

Identyfikatory

BPP ID: (59, 36657) wydawnictwo zwarte #36657
PBN ID (hist.): 36657

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się