Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiowego (Factors affecting the quality of poultry meat)
Opis bibliograficzny
Czynniki kształtujące jakość mięsa drobiowego (Factors affecting the quality of poultry meat). [AUT.] MARTA KOSIŃSKA, JAKUB ŁUKASZCZYK, ŁUKASZ CZERNIAWSKI, MONIKA WIŚNIEWSKA, EWELINA MISIEC, KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. W: Nauki przyrodnicze : fauna i hodowla zwierząt. Redakcja naukowa / Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny Poznań 2020, Młodzi Naukowcy, s. 31-36, 978-83-66743-03-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 25 września 2020 13:33 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
61af53ec2467f00d535e6c98
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66743-03-8
e-ISBN: 978-83-66743-02-1
BPP ID: (59, 46833) wydawnictwo zwarte #46833
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.