Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Czynniki kształtujące jakość skorup jaj kurzych oraz ich znaczenie w obrocie surowcowym.

Opis bibliograficzny

Czynniki kształtujące jakość skorup jaj kurzych oraz ich znaczenie w obrocie surowcowym. [AUT.] KAMIL DRABIK, JUSTYNA BATKOWSKA. Wiad. Drobiarskie 2017 R.8 Nr 5 s. 13-16, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2017 R.8 Nr 5, s. 13-16
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 lipca 2019 12:37
Ostatnia aktualizacja:10 lipca 2019 12:37

Identyfikatory

BPP ID: (46, 45617) wydawnictwo ciągłe #45617

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się