Deoxynivalenol and zearalenone occurence in beers analysed by an enzyme-linked immunosorbent assay method.
Opis bibliograficzny
Deoxynivalenol and zearalenone occurence in beers analysed by an enzyme-linked immunosorbent assay method. [AUT.] ADAM KUZDRALIŃSKI, EWA SOLARSKA, MARTA MUSZYŃSKA. Food Control 2013 Vol. 29 Issue 1 22-24, il., bibliogr. DOI: 10.1016/j.foodcont.2012.06.003
Szczegóły publikacji
Źródło:
FOOD CONTROL 2013 Vol. 29 Issue 1, 22-24
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 marca 2013 12:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:21 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e72bbd2467f01e93104575
DOI
10.1016/j.foodcont.2012.06.003
Strona WWW
http://www.sciencedirect.com/science/ar…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 30019) wydawnictwo ciągłe #30019
PBN ID (hist.): 30019
Metryki
35,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,819
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.