Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Design of new gluten-free extruded rice snack products supplemented with fresh vegetable pulps: the effect on processing and functional properties.

Opis bibliograficzny

Design of new gluten-free extruded rice snack products supplemented with fresh vegetable pulps: the effect on processing and functional properties. [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, [AUT.] ABDALLAH BOUASLA, KAMILA KASPRZAK. Int. Agrophys. 2021 Vol. 35 Iss. 1 s. 41-60, il., bibliogr., sum. DOI: 10.31545/intagr/132121
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
International Agrophysics 2021 Vol. 35 Iss. 1, s. 41-60
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2021 08:49
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48423) wydawnictwo ciągłe #48423

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,627
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się